Kozmetológiai kezelések a II. kerületben.

Kozmetológia

Kozmetológia szakrendelésünkön belül olyan orvosi szaktudást igénylő kezeléseket nyújtunk, melyek a leghatékonyabb és leglátványosabb eredmények eléréséhez szükségesek. Professzionális arcfiatalító és ránctalanító kezelések, valamint bőrfiatalító eljárások mellet bőresztétikai problémákra is megoldást nyújtunk.

Rendelőnkben elérhető kozmetológiai kezelések:

 • Peeling kezeléseink: A peeling kezelések képesek gyorsan és látványosan megfiatalítani, kisimítani a bőrfelszínt, csökkenteni a ráncokat és felfrissíteni, megújítani a bőrt. Rendelőnkben különböző erősségű és az egyéni bőrtípusnak megfelelő kozmetológiai peeling kezeléseket tud igénybe venni.
  • Az enzimes peelingek (Vital C Facelift és Oxygen Lift) azonnali eredményt hozva eltüntetik a vékony ráncokat, halványítják a napkárt, növelik a hidratáltságot és fokozzák a sejtek megújulását.
  • A triklór-ecetsavas (TCA) orvosi középmély hámlasztásos eljárás tökéletes módszer a bőr intenzív megújítására, a felületi rétegek eltávolítására, a fiatalos, rugalmas és egészséges bőr elérésére. Az orvosi TCA hámlasztás olyan erőteljesebb problémákra is hatékony megoldást jelent, amelyet a hagyományos peelingek nem képesek orvosolni (pl.: rosacea, pigmentációs problémák, aknés hegek).
 • Ultrahangos lifting kezeléseink: A kezelés során magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmazunk, amely öt folyamat indít be a bőrben: beindítja a kollagén újramodellezését, beindítja az elasztin-termelést, erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli bőr alátámasztását, eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli az arcot, eltünteti a felesleges zsírszövetet, azaz csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt.
 • Guna Biolifting kezelés (arc-, toka-, nyak-, mell-, cellulit kezelés): Orvos-esztétikai kezelés a feszes és hamvas bőr elérésére. A kollagén stimuláció természetes módon adja vissza az arc eredeti, fiatalos vonásait és a bőr egészséges üdeségét.  A kezelés hatásmechanizmusa a sejtek revitalizációján, a sejt közötti állomány megtisztításán alapul. Hatékonyan alkalmazható a következő területeken:
  • Az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej bőrének fiatalítására
  • A mellek feszesebbé tételére
  • A cellulit (narancsbőr) kezelésre
  • A zsírfelesleg kezelésére
  • Hajhullás esetén
  • Hegek esztétikai kezelésére
  • A seprűvénák eltüntetésére

A kezelések során természetes hatóanyagokat használunk.

 • Értágulatok, érgomolyagok és érdaganatok kezelése: A termokoagulációs (Viridex RF) készülékkel történő kezelés során igen vékony (0,075 vagy 0,150 mm átmérőjű), speciálisan szigetelt tűvel 2-3 mm-enként kezeljük végig az értágulatokat. A kezelés nem jár vérzéssel vagy fájdalommal, maximálisan biztonságos és kockázatmentes.
 • Személyre szabott, géndiagnosztikai programunk: elérhető nálunk egy olyan géndiagnosztikai és életmód kérdőíven alapuló személyre szabott, exkluzív, genokozmetikai program, amely célzott védelmet nyújt a bőr öregedésével szemben. A kezelési program, valamint az alkalmazott kozmetikum a kezelőorvosunk tapasztalatával és szakmai tudásával ötvözve személyre szabott, a bőr biológiai jellemzőinek leginkább megfelelő kezelést tesz lehetővé. A genokozmetikai program lépései:
  • Genetikai vizsgálat: a levett nyálminta alapján egy egyedülálló rendszer segítségével feltérképezzük az egyén genetikai állományát.

  • Életmód-vizsgálat: a genetikai vizsgálat eredményét összevetjük az életmódra vonatkozó részletes kérdőívvel. A genetikai hajlam mellett természetesen az életstílusunk szintén befolyásolja életünket, illetve öregedésünket, így az életmódvizsgálat egyik nélkülözhetetlen része a programnak.

  • Értékelés: az összegyűjtött információk feldolgozását követően kifejlesztésre kerül a személyre szabott genokozmetikai program.

  • A személyre szabott kezelés megalkotása: speciális, progresszív formulák segítségével történik az egyedi, személyre szabott krémek összeállítása, amelyek a lehető legoptimálisabb módon segítik elő a bőr fiatalos, friss és egészséges megjelenésének fenntartását. A személyre szabott krémek bármikor utánrendelhetőek a kezelőorvos segítségével.

 • Hyaluronsavas kezeléseink: Bőrünk öregedését külső és belső tényezők egyaránt meghatározzák, ennek üteme genetikailag meghatározott és mindenki esetében egyedi. A folyamat során a bőr veszít megkötött víztartalmából, vékonyabbá, szárazabbá és egyre rugalmatlanabbá válik. Hyaluronsavas, injekciós orvoskozmetológiai kezelésünk segítségével ezek azonban mérsékelhetőek. 
  • Hyaluronsavas ráncfeltöltés: a kezelés segítségével az arc különféle területeink kialakult ráncokat tudjuk mérsékelni: a haránt irányú ráncokat a homlok területén, az orrgyök feletti függőleges ráncokat, az „óramutatókat” az alsó és felső ajkak körül, valamint az orrtól a szájszélek felé futó ráncokat.
  • Ajakfeltöltés, ajakformálás, ajakszéli ránctalanítás hyaluronsavval: Az ajak formája, mérete az arc esztétikai megjelenése, harmóniája szempontjából kiemelt jelentőségű. A vastagabb, teltebb ajkak friss, fiatalos külsőt kölcsönöznek. Az ajkakat azonban nem csak vastagítani lehet, hanem formálni is. Az életkor előrehaladtával az ajkak kötőszöveti elemei is egyre kevésbé feszesek, rugalmasak: az ajkak egyre vékonyabbá válnak, illetve több kis ránc is megjelenik körülöttük. Ezek visszaállítása céljából is alkalmazható a hyaluronsavas kezelés.
 • Bioszálas arcplasztika: Bőröregedést megelőző technológia az arc esztétikájának megtartására, mely műtét nélkül képes a laza, megereszkedett bőr kontúrjának visszaállítására. A kezelés révén az arc visszanyeri régi alakját és feszességét. A liftingek új generációját képviselő Meyisun tűk segítségével bio-aktív, felszívódó készítményt juttatunk a bőr azon rétegébe, mely rugalmasságának csökkenése felelős a ráncok kialakulásáért. Ez stimulálja a kollagén termelést, élénkíti a mikrovérkeringést, és aktiválja a regenerációs folyamatokat.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Aknés bőr - ha jönnek a pattanások
2015. augusztus 12.
Leggyakrabban serdülőknél figyelhetjük meg, hogy az arcuk a kamaszodás egyik első jeleként elkezd pattanásosodni, de a hormonok és küls...